روش روت کردن موبایل اندروید چیست

آموزش روت کردن موبایل اندروید

0
1603
روت کردن موبایل اندروید چیست, روت, روت اندروید, روت موبایل, اندروید, کاستوم رام, custom ROM, فلش کردن, rooting android,flash,
روت کردن موبایل اندروید چیست, روت, روت اندروید, روت موبایل, اندروید, کاستوم رام, custom ROM, فلش کردن, rooting android,flash,آموزش تکنولوژی و فناوری,

روش روت کردن موبایل اندروید چیست

از نظر واژه شناسی root با برابر فارسی ریشه، بخشی از پیکره یک گیاه است که به طور معمول در زیر سطح خاک پنهان می باشد. البته روت کردن یه تلفن هوشمند به طور کلی نسبت به این معنا بسیار متفاوت می باشد. با روت کردن موبایل های اندروید، کاربران آن می توانند بالاترین سطح دسترسی را به زیر سامانه تلفن داشته باشند. به عبارتی به این میزان دسترسی به فایل های سیستمی در گوشی های اندروید، دسترسی root می گویند. این کار برای دسترسی شما به داده ها، بکاپ اپلیکیشن ها، یا تغییر base تلفن هوشمند شما بسیار مفید می باشد.

روت کردن یا rooting چطور کار می کند؟

با روت کردن دستگاه اندروید، شما به طور اساسی kernel جدیدی را روی گوشی هوشمند خود نصب می کنید. کرنال، راهنمایی است که به نرم افزار شما می گوید، چطور از درگاه سخت افزاری استفاده نماید. به زبان ساده، kernal، مجوز دسترسی و تنظیمات بیشتر را روی دستگاه شما می دهد.

آموزش روش ها و تر فند های اندروید |
آموزش روش ها و تر فند های اندروید |

Custom Rom چیست؟

ROM، سامانه ای مبتنی بر اندروید است. در واقع رام سیستمی است که شما روی گوشی خود، با آن کار می کنید. برای مثال: TouchWiz، رامی می باشد که از سوی سامسونگ توسعه داده شد و یا HTC sense  و دیگر رام ها، ولی متغییر رام، رامی است که از سوی یک گروه یا فرد مستقل، توسعه داده شده است. برای مثال: CyanogenMod، یک Custom ROM و مبتنی بر اندروید “pure” می باشد. در واقع؛ متغییر رام، مجموعه ای از داده های سازگار با چیپ ROM (حافظه خواندنی) گوشی شما می باشد، که روی تلفن شما ارائه می شوند.

آیا بعد از آن روت کردن موبایل، سیستم عامل آن همچنان اندروید باقی می ماند؟

بله، 100%، همه متغییر رام ها، مبتنی بر اندروید می باشند.

آیا بعد از آن روت کردن گوشی اندروید، امکان آپدیت رسمی آن وجود دارد؟

بله و نه، با روت کردن گوشی دیگر نمی توانید بروزرسانی های رسمی را به صورت OTA دریافت نمایید، ولی همچنان می توانید، آنها را به صورت دستی نصب نمایید.

روت کردن موبایل اندروید چه مزیت هایی دارد؟

همانطور که قبل تر گفتیم با روت کردن گوشی اندروید، روی آن کنترل کامل پیدا می کنیم و علاوه بر نصب متغییر رام های دلخواه؛ می توانید برنامه هایی را که به صورت عادی امکان پاک کردن آنها نیست، حذف نموده و یا یک پشتیبان یا بکاپ کامل از داده های خود بگیرید.

اگر موبایل اندروید خود را روت کنیم، بدون اینکه، روی آن متغییر رام دیگری نصب نماییم، آیا مشکلی برای گوشی ما پیش می آید؟

نه، هیچ مشکلی، و این امکان را خواهید داشت که سپستر، یک متغییر رام ، روی آن نصب نماییم.

Custom Recovery چیست؟

recovery mode حالتیست که به شما اجاز می دهد تا بازسازی و اصلاحاتی را در گوشی اندروید خود انجام دهید. زمانی که دستگاه خود را روت می کنید، متغییر ریکاوری نیز در کنار آن نصب می شود که در واقع یک recovery mode اصلاح شده می باشد. با رفتن به وضعیت recovery mode، کاربران می توانند از داده های خود یک بکاپ کامل بگیرند و یا اینکه متغییر فریم دلخواه خود را نصب نمایند.

فلش کردن یا flashing چیست؟

فلش کردن یک ROM در واقع همان نصب ROM می باشد.

آیا امکان شکست عملیات روت کردن هست؟

در عملیات روت کردن، خطراتی هست، برای مثال اگر فرآیند روت کردن قطع شود و یا اینکه Kernal انتخابی با گوشی سازگار نباشد. اگر فرآیند را به درستی دنبال کنید و همه چیز از جمله خطاهای احتمالی را متوجه آن باشید، همه چیز به خوبی انجام خواهد شد.

آیا برای روت کردن نیاز به کامپیوتر داریم؟

در بیشتر موارد بله. برنامه هایی هستند که نیاز پیدا خواهید کرد تا آنها را در کامپیوترتان نصب کنید شبیه به: Odin برای گوشی های سامسونگ  و Flashtool برای گوشی های سونی.

چطور می توانیم موبایل خود را deroot نماییم؟

معمولاً آسان ترین راه برای درآمدن از حالت روت، نصب ROM رسمی کارخانه، روی دستگاه اندروید شما می باشد. البته این کار بستگی به روشی که برای روت کردن دستگاه خود بکار برده اید دارد. شاید نیاز پیدا کنید تا از برنامه هایی شبیه به Triangle Away استفاده نمایید.

روت کردن موبایل اندروید چیست

روت کردن موبایل اندروید چیست

ارسال نظر و دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید